IONIQ 6 | Design atemporal

Autovehiculul prezentat este un prototip. Anumite caracteristici, culori, materiale, accesorii și specificații pot suferi modificări.

De la tehnologia electrificată, la definirea viitorului mobilității

Liniile simple și forma aerodinamică oferă o nouă tipologie de design în era mobilității electrice.
Premiera mondială a noului sedan 100% electric va avea loc în curând.

Design aerodinamic

Silueta IONIQ 6 se caracterizează prin linii simple și forma aerodinamică, pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc Emotional Efficiency.

Spoiler spate

Parametric Pixel High-Mounted Stop Lamp (HMSL) conferă o alură spectaculoasă autovehiculului atunci când este acționat sistemul de frânare.

Parametric Pixels

Tehnologia Hyundai Parametric Pixels (peste 700 de pixeli) este integrată în componente, precum: faruri, lumini spate, senzori față, guri de ventilație, consolă centrală.

Experiență intuitivă

Habitaclul – asemănător unui cocon – este confortabil și funcțional. Materialele durabile utilizate reflectă stilul de viață al clienților, care acordă o atenție deosebită soluțiilor de mobilitate sustenabilă, pentru îmbunătățirea experienței de condus.

Pixel Lights

Sistemul „4-dot Interactive Pixel Lights” prezent pe volan oferă o experiență intuitivă pentru conducătorul auto.

Portiere față

Lipsa butoanelor integrate în portierele frontale sporește senzația de spațialitate.

Instrumentar de bord

IONIQ 6 dispune de un ecran de 12 inchi, respectiv de un instrumentar de bord de 12 inchi. În plus, consola centrală oferă spațiu generos pentru depozitare.

Sistem de iluminare

Arhitectura de iluminare încorporează sistemul Dual Color Ambient Lighting, pasagerii având posibilitatea de a alege dintre 64 de culori, respectiv șase teme.

IONIQ 6 are ca sursă de inspirație conceptul EV – Prophecy

Lansarea modelului concept EV „Prophecy” în anul 2020 a prefigurat direcția de design a viitoarelor modele Hyundai, stabilind în același timp un etalon pentru autovehiculele electrice ale gamei. Doi ani mai târziu, IONIQ 6 este un concept devenit realitate.

Sensous Sportiness

Filosofia de design Hyundai „Sensuous Sportiness” este caracterizată prin linii simple și structuri minimaliste. Profilul se remarcă printr-o linie curbă continuă, care subliniază designul atemporal. Linia dinamică și elegantă a autovehiculului, creată de aripile din spate, generează senzația de mișcare, chiar și atunci când staționează.

Design aerodinamic

Designul se remarcă printr-o aerodinamică excelentă, caracteristică specifică unui autovehicul electric. Jantele permit canalizarea aerului spre partea laterală a caroseriei, efectul fiind amplificat de spoilerul spate integrat, prin gestionarea forței de apăsare, care îmbunătățește stabilitatea autovehiculului, la deplasarea cu viteză mare.

Spațiu interior

Platforma EV contribuie la maximizarea spațiului interior, în timp ce culorile și texturile au fost concepute pentru a oferi o experiență plăcuta pasagerilor.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Hyundai, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0264.526.612

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol