Modelul EQS SUV | Mercedes-Maybach

Până la

600 km

autonomie complet electrică (WLTP)[1]

În

31 min

încărcat la 80%[2]

Până la​

220 km

Autonomie după 15 min. de încărcare

Până la

484 kW/CP

putere[3]

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV | WLTP: consum de energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt): 24,4-22,5; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1] Informațiile cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de curent și autonomie sunt preliminare și au fost determinate intern, în conformitate cu metoda de certificare „Procedură de verificare WLTP”. Deocamdată nu există nici valori confirmate de către o instituție oficială autorizată de control, nici omologare de tip în Uniunea Europeană, nici certificat de conformitate cu valori oficiale. Este posibil să existe diferențe între specificații și valorile oficiale.

 

[2] Timpul de încărcare corespunde unei încărcări complete de 10–80% la utilizarea unei stații de încărcare rapidă de curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 500 A.

 

[3] Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.

Exteriorul modelului Mercedes-Maybach EQS SUV

Exteriorul modelului Mercedes-Maybach EQS SUV impresionează printr-un design progresiv cu elemente Maybach deosebite, pentru acel ceva specific. Forma aerodinamică optimizată a modelului EQS SUV strălucește prin detalii precum capitonajul radiatorului Maybach, aspectul elegant al hayonului cu lămpi spate LED în design 3D-Helix și o selecție de vopsiri exclusive în 2 culori. Regimul electric cu o eleganță fără precedent și magia suplimentară pe care o reprezintă Mercedes-Maybach.

Interiorul modelului Mercedes-Maybach EQS SUV

Materialele inovatoare și tehnologiile remarcabile fac din interiorul modelului Mercedes-Maybach EQS SUV o insulă magică a confortului. Modelul SUV electric elegant și luxos impresionează cu tehnologii de pionierat: pentru prima dată, aici se utilizează piele obținută prin prelucrare sustenabilă. Proiecția impresionantă a logoului iluminatului ambiant, elementele decorative exclusive Maybach și sistemul de divertisment high-end asigură o atmosferă perfectă.

Lux la atingere: volanul multifuncțional din piele Nappa în design Maybach

MBUX Hyperscreen

Sistem de sunet surround Burmester® high end 4D cu personalizare a sunetului

Sistem entertainment din spate MBUX

Elemente decorative din lemn și tapițerie din piele sustenabilă

Scaune Executive și compartiment spate First-Class

Viitorul luxului: primul model Mercedes-Maybach EQS SUV complet electric

Prezentăm un SUV complet electric cu luxul și confortul unui Maybach și aducem exclusivitatea tipică a mărcii în era electrică: noul model Mercedes-Maybach EQS SUV deschide un nou capitol în cel mai înalt segment de lux. Interacțiunea dintre propulsia electrică, programele de rulare, sistemele de asistență, managementul bateriei și al autonomiei, strategiile de recuperare, precum și sistemul de navigație cu Electric Intelligence, mobilitatea electrică instituie noi standarde pentru cele mai înalte cerințe.

 
Baterie

Noul model Mercedes-Maybach EQS SUV dispune de o baterie de înaltă tensiune litiu-ion avansată în construcție modulară și vine cu certificatul de baterie de la Mercedes-EQ cu o promisiune de performanță de până la 10 ani sau până la 250.000 de kilometri parcurși.

Arhitectura platformei autovehiculului electric

Arhitectura vehiculului electric a modelului Mercedes-Maybach EQS SUV permite o gamă largă de performanțe de propulsie totale maxime. Autovehiculul dispune de tracțiunea integrală electrică complet variabilă 4MATIC, care distribuie cuplul fără trepte între puntea față și cea spate, în funcție de situația de rulare.

 
Anticipativ: sistem de navigație cu Electric Intelligence

Sistemul de navigație cu Electric Intelligence nu preia doar planificarea rutei optime și a opririlor de încărcare, ci și calcularea costurilor acestora. Desigur că ai și posibilitatea de a edita individual rutele planificate sau stațiile de încărcare.

 
Strategie de funcționare inteligentă raportată la rută

De îndată ce sistemul de navigație cu Electric Intelligence este activat, managementul termic inteligent se asigură, prin preîncălzire sau răcire, că la momentul încărcării bateria atinge temperatura optimă pentru o încărcare eficientă și rapidă. 

 
 

Elemente esențiale ale echipării noului model Mercedes-Maybach EQS SUV

Află mai multe despre echipările disponibile ale noului model Mercedes-Maybach EQS SUV, printre altele din categoriile multimedia, sisteme de asistență a șoferului, precum și confort și siguranță.

Multimedia

Head-up-Display cu realitate augmentată MBUX

Navigație MBUX Premium

Tuner TV

Asistent pentru interior MBUX

Confort

Preclimatizare

ENERGIZING AIR CONTROL Plus

Pachet AIR-BALANCE

Pachet ENERGIZING Plus

Cheia autovehiculului

Pachet Confort Acustic

Siguranță

Airbaguri spate

Protecție autovehicul GUARD 360° Plus

Confort la rulare

Program de rulare MAYBACH

Direcție punte spate

Pachet Plus de asistență la rulare

AIRMATIC

Viitorul conducerii complet electrice este Maybach

Cu noul model Mercedes-Maybach EQS SUV începe un nou capitol al mobilității: combinația dintre tehnologiile inovatoare și designul impozant al modelului Maybach aduce conducerea complet electrică în noi dimensiuni ale luxului. Interiorul elegant este din materiale sustenabile, cum ar fi pielea tăbăcită vegetal, care este utilizată aici pentru prima dată. Inovațiile inteligente ajută la o conducere cu menajare a energiei, fără a renunța la confortul maxim.

Elemente decorative din lemn și tapițerie din piele sustenabilă

Producția și utilizarea sustenabilă a bateriilor

Producție neutră din punct de vedere al emisiilor de CO₂

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: (0364) 102 510

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol