Noua generație ASX | Mitsubishi Motors

Libertatea de a explora

Așezați-vă pe scaunul șoferului noii generații ASX și vă veți bucura pe deplin de spațiul interior. Designul de SUV compact îl face ușor de manevrat în oraș. Dispune de cinci locuri confortabile și de cele mai recente sisteme de asistență pentru șofer, astfel încât să puteți explora orașul cu încredere deplină.

Cucerește orașul

Acest SUV dinamic este visul urban. E o plăcere să-l conduci, ușor de parcat, iar opțiunile grupului motopropulsor variază de la motoare economice, motoare cu emisii scăzute până la captivantul PHEV.

Detalii de design excepționale

Nu poți confunda Noua Generație ASX. Veți fi impresionați de detaliile exterioare elegante, cum ar fi bandourile laterale negre sau cromate, scuturile negre și ornamentele negre sau cromate ale aripilor.

Aspect impresionant

Noul ASX este manevrabil și agil, deci este perfect potrivit pentru plimbări relaxate prin oraș. Partea frontală cu grila distinctă a radiatorului caracterizează designul SUV-ului modern și reprezintă rezistență și dinamism. 

Aspect robust, care propulsează modelul ASX direct în centrul atenției

Strategia de design Mitsubishi are la bază elementele specifice tuturor modelelor noastre. Grila de radiator DYNAMIC SHIELD oferă modelului ASX un aspect sportiv și puternic, care subliniază dorința sa de a porni mereu într-o nouă aventură. În plus, conferă o senzație de siguranță și performanță.

 

Accentuarea schimbărilor

Pentru că Noua Generație ASX este atât de diferită, am considerat că merită o abordare nouă și proaspătă a emblemei și logo-ului. Le puteți vedea în partea din spate a vehiculului. 

Tehnologia inteligentă de siguranță vine ca standard

Am creat tehnologie de siguranță avansată pentru vehiculele noastre de mulți ani. Noua Generație ASX este un exemplu perfect. Sistemele avansate de siguranță vă protejează pe dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră la fiecare drum.

Protecția întâlnește performanța

Fața ASX nu are doar un aspect puternic de SUV, ci încorporează și DYNAMIC SHIELD. Acest design specific creează o senzație de protecție și performanță. 

Ușurează viața

Cabina centrată pe șofer este plină de elemente care fac viața mai ușoară, mai confortabilă și vă menține conectat la fiecare călătorie. Doar cu o atingere, șoferul poate încălzi și volanul pentru un maxim de confort. În sezonul rece, nimic nu e mai plăcut decât un scaun cald. ASX are scaune încălzite pentru locurile din față.
 

Personalizați-vă afișajul grafic

Fix în fața șoferului se află un Display Multi-Information color. Încorporează vitezometrul și tahometrul, oferă informații actualizate, modul de condus și altele. Puteți personaliza ecranul, astfel încât afișajul grafic să fie exact așa cum vă place. 

Toate aplicațiile favorite pe același ecran

SDA este ecranul infotainment al vehiculului, în centrul bordului mașinii. Poate deveni și o extensie a smartphone-ului via Android Auto™ sau Apple CarPlay™. Conectând smartphone-ul la afișajul vehiculului, puteți accesa aplicațiile compatibile de pe telefon prin SDA.

Un habitaclu mai luminos

Plafonul panoramic poate fi reglat în patru poziții. Acesta permite luminii naturale să pătrundă în habitaclu și să creeze o atmosferă mai relaxantă. 

Spațiu pentru cinci persoane și bagajele lor

Noua Generație ASX are un hayon lat și podea joasă cargo pentru a face încărcarea și descărcarea ușoară. Cu cinci oameni înăuntru, este încă loc pentru 358 litri spațiu cargo, cu 69 de litri extra, când bancheta este glisată în față.

Un grup motopropulsor pentru fiecare stil de viață

Alegeți un motor pe benzină economic sau optați pentru o versiune hibridă cu beneficiile prietenoase cu natura. Alternativ, alegeți versiunea PHEV, care se bazează mai puțin pe benzină și care poate fi încărcată de la o sursă adecvată de curent

CARACTERISTICI PRINCIPALE

 • Faruri și lumini spate cu tehnologie LED
 • Oglinzi laterale exterioare încălzite și reglabile electric
 • Afișaj de bord cu display de 4.2″
 • Aer condiționat manual
 • Cruise control cu limitator de viteză
 • Geamuri față electrice cu funție one touch
 • Geamuri spate electrice cu funcție one touch
 • Senzor de lumină
 • Smartphone Link Display Audio cu display de 7″ cu 6 difuzoare
 • Sistem de recunoaștere a semnelor de trafic (Traffic Sign Recognition – TSR)
 • Cameră pentru marșarier
 • Sistem de asistență la frânare pentru evitarea coliziunilor (FCM)
 • Sistem de asistență pentru menținerea benzii de rulare (LKA)
 • Sistem de avertizare la părăsirea involuntară a benzii de rulare (LDW)
 • Sistem de monitorizare a presiunii in roți (TPMS)

De la 17.684 EUR, TVA inclus, prin Programul Rabla 2023

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Mitsubishi, str. Cometei 3-5, Cluj-Napoca

Telefon: (0264) 438267

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol