Ranger Raptor | Nu doar un alt pick-up. Ci un super pick-up.

Construit pentru lucruri mărețe

Nu doar un alt pick-up. Ci un super pick-up.

Explorează detaliile

Ranger Raptor a fost dezvoltat pentru performanță off-road. Acesta este un vehicul realizat în întregime pentru a domina fiecare mediu. Și nu mai există altul ca el.

Sistem de gestionare al terenului

Atunci când faci off-road, fiecare teren necesită o abordare diferită. Pentru a te ajuta să profiți la maximum de capacitățile lui Ford Ranger Raptor, sistemul de gestionare al terenului îți permite să reglezi în mod radical accelerația, controlul tracțiunii, sensibilitatea direcției, comportamentul la schimbarea vitezelor și multe altele.

Ridicare și coborâre ușoară a hayonului

Noul Range Raptor este acum disponibil cu un hayon Easy Lift. Designul inteligent face ca hayonul camionetei să se simtă în mod semnificativ mai ușor și permite să îl deschizi și să îl închizi cu ușurință.

Control la coborârea în pantă

Funcția de control la coborârea pantei are scopul de a regla viteza la coborârea pantelor în condiții off-road, fără a fi nevoie să atingi pedala de frână sau de accelerație și funționează inclusiv la deplasarea în marșarier.

Motor 2.0L Ecoblue Diesel

Motorul bi-turbo, de ultimă generație, Ecoblue de 2.0 litri, pe motorină, a noului Ranger Raptor este conceput pentru mai multă putere, o mai bună eficiență și emisii mai mici. Asigurând 213 CP și un cuplu de 500 Nm, acest motor stabilește un nou standard pentru performanța off-road.

Padele viteze

Schimbătorul de viteză cu padele de magneziu îți pune la dispoziție schimbări rapide și fără efort ale vitezelor. Și pentru că sunt montate pe volan, poți schimba viteza mai eficient, fără a lua mâinile de pe volan.

Sistem de monitorizare presiune anvelope

Dacă vreunul dintre pneuri începe să piardă presiune în timpul deplasării, sistemul de monitorizare a presiunii în penuri (TPMS) te avertizează imediat, prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord.

Ediția specială Ranger Raptor

Noua ediție specială Ranger Raptor oferă toate performanțele remarcabile ale Ranger Raptor, cu un nou design impunător în ediție limitată. Grila Ford emblematică, roțile din aliaj, barele de protecție și arcadele laterale, toate sunt finisate în negru. Detaliile suplimentare sunt de culoare roșie atât la interior și la exterior, inclusiv cârlige de remorcare roșii și autocolante laterale. Cusături contrastante ale scaunelor sportive interioare de culoare roșie.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Ford, Calea Turzii, nr. 152, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon: 0264 438 267 

 

Showroom Ford Store, Strada Clujului 15, Sânnicoară, Cluj

Telefon: 0264 438 123

 

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol