Land Rover Defender

Capabil de lucruri mărețe

Design exterior

Exteriorul modelului Defender este cu totul special. Silueta specifica permite identificarea imediata a caracterului vehiculului.

Design interior

Un interior funcțional. Habitaclul modelului Defender poate fi personalizat în funcție de cerințele personale.

 

Caracteristici extraordinare

Exteriorul modelului Defender este cu totul special. Silueta specifică permite identificarea imediată a caracterului vehiculului.

 

Durabilitate

Utilizează cele mai rezistente materiale și este testat în cele mai extreme condiții. Modelul Defender a fost proiectat pentru durabilitate maximă.

Capabilități

Un spirit capabil. Modelul Defender poate face față condițiilor de deplasare extreme și este de încredere în toate condițiile, de la jungla urbană, la nisipuri mișcătoare și zone înghețate.

Tehnologie

Echipat pentru aventurile secolului 21, cu cele mai moderne și intuitive tehnologii Land Rover, pentru a asigura confort, conectivitate și vizibilitate.

Alegeți modelul Defender preferat

Măreția îmbracă diferite forme, mărimi și configurații ale caroseriei.

 
 
Defender 90

Proiectat la cele mai înalte standarde. Defender este cel mai robust și mai capabil vehicul pe care Land Rover creat vreodată. Datorită tracțiunii integrale permanente, cutiei de transfer cu 2 trepte și caroseriei autoportante, este pregătit pentru orice situație.

Defender 90 X-Dynamic

Proiectat pentru a face față celor mai dificile solicitări. Cu detalii liniare rezistente la uzură din Robustec pentru tapițeria scaunelor, inele de tractare expuse, de culoare neagră, și stil exterior robust.

Defender 90 X

De neoprit. În orice situație. Defender X îmbină capabilitățile cu aspectul robust și vă permite să mergeți acolo unde nu ați ajuns vreodată. Defender X. Cel mai robust model.

Defender 90 XS Edition

Defender XS Edition este disponibil în culorile Gondwana Stone, Hakuba Silver, Santorini Black sau Silicon Silver. Acest model special este echipat cu bandouri inferioare și pasaje de roată în culoarea caroseriei și jante de 20″, tip 5095, cu finisaj diamantat și contrast gri închis lucios.

Defender 90 V8

Orientat pe plăcerea de a conduce. Performanțele modelului Defender V82 sunt setate pentru a maximiza controlul în off-road și sportivitatea pe șosea. Motorul V8 cu o putere de 525 CP și un cuplu de 625 Nm asigură modelului Defender 90 o accelerație de la 0 la 100 km/h în numai 5,2 secunde și o viteză maximă de 240 km/h3.

Defender 90 V8 Carpathian Edition

Defender V8 Carpathian Edition se remarcă prin control în off road și sportivitate pe șosea, identice cu ale modelului Defender V8. Diferențele constau în elementele de design exterior, cum ar fi combinația între culoarea Carpathian Grey și pelicula de protecție satinată, alături de ușa spate și capota motorului contrastante, de culoare neagră.

Pachete de accesorii

Posibilități nelimitate. Pentru a fi cu adevărat ceea ce vă doriți, alegeți unul dintre cele 4 pachete de mai jos.

Pachet Exploere

Urmați-vă drumul, indiferent de suprafața de rulare. Pachetul Explorer echipează modelul Defender pentru a vă permite să vă depășiți limitele și să ajungeți în locuri inedite.

Pachet Adventure

Lăsați-vă purtați de pasiuni pe noi teritorii. Pachetul Adventure care echipează modelul Defender vă permite să părăsiți drumurile cunoscute și să vă aventurați în natură.

Pachetul Country

Nu pierdeți vremea să vă curățați bocancii. Modelul Defender cu pachet Country este pregătit pentru condiții nefavorabile și face din fiecare călătorie o experiență memorabilă.

Pachetul Urban

Cuceriți jungla urbană. Pachetul Urban care echipează modelul Defender vă permite să vă remarcați în oraș prin stilul atrăgător, echilibru și încredere.

Descoperă noul Land Rover Defender

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Land Rover, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol