Eclipse Cross PHEV

O nouă experiență la volanul PHEV

Noul ECLIPSE CROSS PHEV oferă manevrabilitate și capacitate de virare impresionante. Acest lucru se datorează unei rigidități ridicate a caroseriei, unui centru de greutate jos și sistemului de motoare electrice 4WD.

Design simplificat

Exteriorul este elegant și fluid, chiar dacă echilibrează sistemul de propulsie puternic PHEV și capacitatea de încărcare extinsă. Designul dinamic și funcționalitatea îmbunătățită creează un SUV urban, sportiv, îndrăzneț, dar matur, elegant și puternic.

Scut dinamic avansat, mai clar și mai sofisticat

Centrul de greutate din față este ridicat pentru a oferi un aspect uimitor, asemănător unui SUV. Luminile de zi și semnalizatoarele sunt plasate mai sus pentru o vizibilitate îmbunătățită. Farurile sunt poziționate vertical pe partea laterală a barelor de protecție pentru a crea o imagine sportivă.

Puterea SUV convingătoare îmbrăcată cu o eleganță fluidă captivată în spate

Luminile din spate întăresc unghiul lunetei pentru a afirma orizontalitatea și senzația de bază a vehiculului, creând un sentiment de stabilitate și fluiditate. Panoul caroseriei întruchipează rezistența și lățimea masei vehiculului, împreună cu motivul hexagonal sculptat, demonstrând stabilitatea ridicată și performanța de conducere a unui SUV sportiv.

Interior de lux și rafinat

Noile scaune gri deschis îmbogățesc gama de culori. Panoul central și orificiile laterale sunt decorate în negru pentru a spori contrastul ridicat negru-argintiu, creând o senzație de lux, sofisticată și sportivă. Afișajul central este mai sus, iar interfața cu utilizatorul este îmbunătățită pentru a sporirea vizibilității și funcționalității.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Mitsubishi, Calea Turzii 172, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 438 120

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol