Modelul EQS | 100% electric

This is for you, world.

Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80% la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 500 A.

 

EQS 450+: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,8 – 15,6; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

EQS 580 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 21,3 – 18,3; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1] Consumul de curent a fost determinat pe baza Regulamentului 692/2008/CE. Consumul de curent depinde de configurarea autovehiculului.

785 km

kilometri cu autonomie complet electrică (WLTP)

523 (kW[2]/CP)

putere

31

minute timp de încărcare*

* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 500 A.

Elemente esențiale

Lansarea într-o nouă eră a luxului

Modelul EQS îmbină luxul și mobilitatea electrică: de exemplu, o autonomie de până la 785 km (conform WLTP[1]), un Hyperscreen MBUX impresionant sau închiderea ușilor fără atingere. Toate acestea sub o linie a plafonului tipică unui Coupé, care se întinde pe întreaga lungime a autovehiculului.

Mercedes-EQ, EQS 580 4MATIC, Exterieur, Farbe: hightechsilber/obsidianschwarz, AMG-Line, Edition 1;( Stromverbrauch kombiniert: 20,0-16,9 kWh/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 0 g/km) // Mercedes-EQ, EQS 580 4MATIC, Exterior, colour: high-tech silver/obsidian black, AMG-Line, Edition 1; (combined electrical consumption: 20.0-16.9 kWh/100 km; combined CO2 emissions: 0 g/km)

Blocuri optice spate cu LED-uri cu design elicoidal 3D.

O linie specifică unui Coupé, care își schimbă traiectoria într-un mod subtil.

Parte frontală cu panou negru, care poate fi prevăzut cu mici steluțe discrete.

Detaliu exclusivist: mânerele ușilor încastrate.

Confort și funcționalitate

Confort venit din viitor

Bucură-te de liniște și de un interior spațios, care se afirmă încă din primul moment. Aceasta nu este o limuzină de lux obișnuită, ci una dintre primele limuzine dezvoltate ca fiind pur electrică.

Direcție pe puntea spate cu unghi de bracare de până la 4,5°

ENERGIZING AIR CONTROL Plus pentru o calitate excepțională a aerului

Uși de tip confort în față și în spate, care se deschid și se închid automat

MBUX Hyperscreen revoluționar pe întreaga lățime a habitaclului

Scaune multicontur cu program de masaj „Hot Stone”, care are efecte plăcute și benefice

Materiale textile și elementele decorative utilizează un amestec stilat de materiale, ce definește luxul modern

Pentru iubitorii de design

Noul EQS reprezintă prima noastră clasă de lux complet electrică. Un nou tip de mobilitate cu un stil inegalabil. Vizionează povestea design-ului și lasă-te fascinat de elementele unice EQS, atât ale exteriorului cât și ale interiorului.

Experimentează acum noul EQS.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Mercedes Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: 0264.438.121

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol