Noul Range Rover Sport 

Pasional, impresionant, fără compromisuri

Performanțe electrificate de vârf, proiectat pentru a face față oricărei provocări. Motorizarea electrică hibridă oferă eficiență optimizată și autonomie extinsă în modul de deplasare complet electric (EV). În 2024 se va alătura gamei de modele un Range Rover Sport complet electric.

Design exterior

evoluție asertivăîn care modernitatea și rafinamentul se contopesc cu pasiunea. Range Rover Sport redefinește luxul sportiv.

Design simplificat

Suprafețele cabrate ale caroseriei degajă putere și performanță, în timp ce farurile discrete, grilă și partea inferioară sculptată a barei de protecție inspiră încredere și atitudine. Grafică neîntreruptă a lămpilor spate conferă modelului o personalitate aparte.

Siluetă musculoasă

Prezența impunătoare a noului Range Rover Sport derivă din aspectul său musculos, proporțiile impozante și consolele scurte. Sunt disponibile jante de 23”, cu diferite finisaje. Profilul vehiculului este inconfundabil.

Detalii exclusive

Range Rover Sport Dynamic se remarcă prin detalii de design specifice. Cu detalii din cupru lustruit satinat, bare de protecție specifice și inscripție din grafit mat, care amplifică atitudinea și prezența asertivă.

Design interior

Modern, sofisticat și dinamic. Poziția sportivă la volan dă tonul pentru un interior pe măsură.

Materiale contemporane

Noi standarde ale conceptului de lux modern și sustenabil, cu materiale contemporane și ușoare, cum ar fi Ultrafabrics, fără niciun compromis în privința calității sau performanțelor.

Scaune sport

Scaunele sport oferă confort excepțional și stabilitate pe viraje. Noul Range Rover Sport Dynamic oferă elemente interioare specifice, cum ar fi schemele de culori în 2 nuanțe.

Piele luxoasă

O combinație între personalizare și materiale plăcute la atingere, care conferă interiorului lux și dinamism. Pielea Winsdor granulată și moale este disponibilă la alegere.

Ornamente cromate

Interiorul este rafinat cu detalii Noble și Moonlight Chrome. În habitaclul luxos și primitor al noului Range Rover Sport Dynamic puteți găși si mai multe elemente Moonlight Chrome, discrete.

Descoperă noul Range Rover Sport

Contactează-ne

Showroom Land Rover, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol