Hyundai i30 | Mereu pregătit pentru tine

Impunător, îndrăzneț, elegant

Descoperă Hyundai i30. Un design remarcabil, cu suprafețe conturate cu eleganță, care desăvârșește o tehnologie eficientă.

Creat pentru stilul tău

Hyundai i30 dispune de un design nou, aerodinamic.

Grilă frontală de mari dimensiuni, cu un design de tip 3D, conferă modelului un aspect distinctiv, conturând personalitatea puternică.

Cu un pas înainte

Noile faruri cu formă alungită, disponibile opțional cu tehnologie MFR LED, precum și luminile de zi cu LED, în formă angulară, completează designul elegant.

Expresiv din orice unghi

Partea laterală completează formă unitară, naturală și puternică a modelului.

Eficiență sporită

Hyundai i30 se remarcă printr-un nou design, un habitaclu elegant și spațios, alături de sisteme performanțe de siguranță.

Confort și rafinament

La interior, Hyundai i30 beneficiază de un habitaclu elegant și spațios, completat de noi opțiuni pentru personalizarea tapițeriei. Toate acestea desăvârșite de calitatea și rafinamentul materialelor utilizate.

Experiență dinamică

Ecranul central de 10,25 inchi oferă acces facil la funcții de conectivitate precum: sistemul infotainment, sistemul de navigație și aplicațiile pentru smartphone.

Consolă centrală

Consola centrala oferă un spațiu suplimentar de depozitare în interior, constituind, în același timp, și o cotieră confortabilă.

 

Habitaclu elegant

Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a oferi o notă personală.

Siguranță. Conectivitate. Eficiență.

Construit pentru a excela în fiecare detaliu, noul i30 oferă acum tot ceea ce este mai bun în materie de design, siguranță, conectivitate și eficiență.

 

Noul i30 dispune de sisteme avansate de siguranță și de conectivitate, de o gamă diversificată de motorizări, dar și de un design impunător și elegant.

Design remarcabil

Progres și eficiență

Mereu conectat

Sisteme avansate de conectivitate

Clienții pot beneficia de abonamentul gratuit pe o perioadă de cinci ani pentru serviciile LIVE Hyundai.

Echipamente pentru siguranță

Pachetul Hyundai SmartSense integrează cele mai recente sisteme pentru siguranță ta și a celor dragi.

Descoperă mai multe despre i30.

 

 

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Hyundai, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0264.526.612

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol