Mercedes-Maybach GLS

The wealth of independence.

Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC consum de combustibil în regim mixt: 13,4 – 13,0 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 305 – 296 g/km[1]

[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.

Acest lux poate fi oferit doar de un model Mercedes-Maybach

Grila impozantă a radiatorului modelului Mercedes-Maybach, cu barele sale verticale elegante, oferă o strălucire uimitoare. Descoperă alte dotări exclusive, precum iluminatul ambiental din capitonajul plafonului și bucură-te de lux la cel mai înalt nivel, în cele patru scaune individuale exclusiviste.

Arta confortului la cel mai înalt nivel

Eleganța noului Mercedes-Maybach GLS asigură un confort la cel mai înalt nivel, în fiecare călătorie. La alegere, cu patru sau cu cinci scaune individuale. Aspecte esențiale pentru confort:


  • Sistem Entertainment spate
  • E-ACTIVE BODY CONTROL cu programul de rulare specific modelului Mercedes-Maybach GLS
  • Pachet acustic tip confort specific modelului Mercedes-Maybach GLS

Safety first class

Noul Mercedes-Maybach GLS este echipat cu cele mai noi și mai inteligente sisteme de siguranță și de asistență la rulare. Acest lucru sporește confortul la drum. Elemente esențiale de siguranță:

 

  • Echipare PRE-SAFE® Impuls lateral
  • Asistent activ la frânare
  • Pachet parcare cu cameră video de 360°
  • MULTIBEAM LED
  • Pachet Plus de asistență la rulare

Prezentare generală a celor mai importante dotări, date și cifre

Noul Mercedes-Maybach GLS este propulsat de un pachet tehnologic unic. Format dintr-un motor V8 de mare putere, tracțiune integrală și un tren de rulare opțional complet activ.

Putere

410 kW (557 CP)[1]

Volum portbagaj

520 litri

[1] Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.

Contactează-ne

Showroom Mercedes Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: 0264.438.121

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol