Mercedes-Maybach GLS

The wealth of independence.

Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC consum de combustibil în regim mixt: 13,4 – 13,0 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 305 – 296 g/km[1]

[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.

Acest lux poate fi oferit doar de un model Mercedes-Maybach

Grila impozantă a radiatorului modelului Mercedes-Maybach, cu barele sale verticale elegante, oferă o strălucire uimitoare. Descoperă alte dotări exclusive, precum iluminatul ambiental din capitonajul plafonului și bucură-te de lux la cel mai înalt nivel, în cele patru scaune individuale exclusiviste.

Arta confortului la cel mai înalt nivel

Eleganța noului Mercedes-Maybach GLS asigură un confort la cel mai înalt nivel, în fiecare călătorie. La alegere, cu patru sau cu cinci scaune individuale. Aspecte esențiale pentru confort:


  • Sistem Entertainment spate
  • E-ACTIVE BODY CONTROL cu programul de rulare specific modelului Mercedes-Maybach GLS
  • Pachet acustic tip confort specific modelului Mercedes-Maybach GLS

Safety first class

Noul Mercedes-Maybach GLS este echipat cu cele mai noi și mai inteligente sisteme de siguranță și de asistență la rulare. Acest lucru sporește confortul la drum. Elemente esențiale de siguranță:

 

  • Echipare PRE-SAFE® Impuls lateral
  • Asistent activ la frânare
  • Pachet parcare cu cameră video de 360°
  • MULTIBEAM LED
  • Pachet Plus de asistență la rulare

Prezentare generală a celor mai importante dotări, date și cifre

Noul Mercedes-Maybach GLS este propulsat de un pachet tehnologic unic. Format dintr-un motor V8 de mare putere, tracțiune integrală și un tren de rulare opțional complet activ.

Putere

410 kW (557 CP)[1]

Volum portbagaj

520 litri

[1] Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: 0364.102.510

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol