Range Rover Velar

Eleganță și bunăstare

Disponibil acum și în versiunea hibrid, cu conectare la priză.

Design exterior

O parte din față rafinată, puternică, și o centură continuă, elegantă a caroseriei, culminând cu partea din spate plonjantă, cabrată.

Design interior

Lăsați-vă fermecat de Range Rover Velar. Liniștea deplină și simplitatea elegantă va așteaptă.

Interior rafinat

Personalizați modelul Range Rover Velar cu scaune din materiale luxoase, cum ar fi pielea perforată Windsor, pielea întoarsă sau stofa premium.

Interior de calitate

Eleganța sporită a interiorului este dublată de o gama de materiale de finisare moderne, care satisfac cele mai exigențe gusturi. Datorită scaunelor cu tapițerie din piele Windsor și a modelului în formă de romb, pasagerii vor călători în confort deplin.

Cotieră divizată

Habitaclul modelului Range Rover Velar se remarcă prin confort, rafinament și utilitate, cu elemente precum 2 cotiere culisante, care funcționează independent – așezați-vă și relaxați-vă.

Lux și rafinament

Prin îmbinarea luxului contemporan cu rafinamentul specific, veți savura fiecare călătorie la bordul modelului Range Rover Velar.

Tehnologie

Gășiți rapid ce căutați, fără să vă pierdeți în meniuri, ecrane și funcții ascunse. Pivi, sistemul multimedia al modelului Range Rover Velar, dispune de o interfață cu ecran tactil intuitivă, pentru eficiență si distracție îmbunătățite.

Descoperă noul Range Rover Velar

Contactează-ne

Showroom Land Rover, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol