Mercedes-AMG GT Coupé

Exprimă-ți stilul

Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+: consum de combustibil în regim mixt: 10,0 – 9,2 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 226 – 209 g/km[1]

[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.

Mai mult decât un uimitor Gran Turismo

La modelul Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși, poți alege nu doar între cele trei variante, AMG GT 43, 43 4MATIC+ și AMG GT 53 4MATIC+ , ci și între numeroase opțiuni de personalizare: trei variante pentru interior spate, pachete exclusive pentru exterior și interior, precum și o gamă largă de vopsele, jante și frâne.

Mercedes-AMG GT 43

Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+

Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+

Mercedes-AMG GT 43: consum combustibil în regim mixt: 9,9 - 9,2 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 226 - 209 g/km[1]
Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+: consum combustibil în regim mixt: 10,0 - 9,2 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 226 - 209 g/km[1]
Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+: consum combustibil în regim mixt: 10,0 - 9,2 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 226 - 209 g/km[1]
[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.

O formă exclusivă de performanță înaltă.

Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși: spațiu pentru mai multă individualitate. Mai multă variabilitate. Mai multe senzații la volan.

Design sportiv

Spate musculos

Partea frontală specifică AMG

Coupé clasic

Se simte în largul lui în situațiile limită.

Interiorul asigură un entuziasm spontan, deoarece forța și exclusivismul apariției exterioare sunt la fel de prezente și la interior. Tehnologie ultramodernă, confort elegant și lux neobișnuit aparțin de mult timp sinonimelor bine-cunoscute ale modelului Clasa S. Totuși modelul Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE extinde aceste puncte și cu dimensiunea performanței dusă la extrem – și în habitaclu. Deschide ușa și privește în jur.

Creează o legătură emoțională.

Dintr-un simplu autovehicul devine autovehiculul tău. Funcțiile extinse MBUX se adaptează complet stilului tău. Nu trebuie decât să spui „Hey Mercedes“ și sistemul MBUXîți ascultă dorințele. Profiluri personale, funcții de predicție, precum și un hotspot Wi-Fi redefinesc complet noțiunea de conectare digitală în rețea.

Funcții MBUX extinse

Realitate augumentată MBUX pentru sistmeul de navigație

Asistent pentru interior MBUX

Cu un pas în fața tuturor. Inclusiv în ceea ce privește partea din spate.

Trei variante diferite de scaune în spate

 

Partea din spate a modelului Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși oferă confort maxim. Pe lângă scaunele individuale și o banchetă continuă, sunt disponibile inclusiv două scaune rabatabile individual, cu o consolă centrală business funcțională. Scaunele individuale tip confort oferă un nivel sporit de lux și asigură o atmosferă premium. Pasagerii de pe locurile din spate au acces la funcții Infotainment complexe și la setări de confort. Partea din spate (opțională premium) oferă numeroase posibilități individuale de setare și caracteristici de confort, precum suportul de pahar cu temperatură reglată, o funcție de încărcare wireless și ecran tactil. Posibilitatea de rabatare a scaunelor mărește volumul de încărcare. Astfel, modelul Coupé cu patru uși își păstrează poziția de top inclusiv în ceea ce privește zona din spate a autovehiculului.

Personalizează-ți modelul Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși.

Posibilitățile de personalizare sunt aproape nelimitate, în ceea ce privește modelul Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși. Pentru a simplifica procesul de selecție, am creat pachete unice cu cele mai bune dotări AMG.

Pachet V8-Styling pentru exterior

Pachet AMG Night pentru exterior

Pachet AMG Night II

Pachet AMG de aerodinamică

Pachet AMG Crom pentru exterior

Pachet AMG Carbon pentru exterior I

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Mercedes Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: 0264.438.121

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol