Hyundai TUCSON – cel mai bine vândut model al unei mărci de import în 2022

Performanță înregistrată

Hyundai Auto România și-a îndeplinit obiectivul propus – de a menține volumul record de vânzări din 2021 – livrând și în 2022 peste 9.500 de unități. În cadrul acestor rezultate se evidențiază contribuția Hyundai TUCSON, care a devenit cel mai bine vândut model al unei mărci de import în anul 2022.

TUCSON - un model de succes

Pe parcursul anului 2022 am continuat să rămânem aproape de clienți prin intermediul unei game variate de modele. Rezultatele obținute demonstrează că designul futurist și tehnologiile revoluționare au transformat modelul TUCSON într-un veritabil succes, atât în România, cât și la nivel global’’, a declarat Teodor Brusalis, Director General – Hyundai Auto România.

Cel mai bine vândut autovehicul

Creșterea cererii pentru TUCSON a contribuit la performanțele înregistrate. Vânzările modelului s-au majorat cu 7,2% în comparație cu aceeași perioada a anului anterior, devenind cel mai bine vândut autovehicul al unei mărci de import în anul 2022, cu 3.058 de unități.

În top în segmentul hybrid

Totodată, gama Hyundai eco reprezintă 19,6% din totalul vânzărilor în 2022. Hyundai Auto România își menține locul al doilea în segmentul hybrid, dar și în segmentul plug-în hybrid. În plus, ocupă poziția a patra în clasamentul vehiculelor 100% electrice.

Cel mai bine vândut autovehicul

Hyundai TUCSON oferă cea mai diversificată gamă de sisteme de propulsie din segmentul SUV-urilor compacte. Pe lângă versiunile termice, TUCSON dispune și de variante mild hybrid de 48 V, hybrid și plug-în hybrid.

Obiectivele 2023

Pentru 2023, obiectivul Hyundai Motor Company este de a oferi clienților experiențe memorabile, inclusiv prin intermediul noilor modele – KONA, SANTA FE și IONIQ 5 N (primul vehicul electric de înaltă performanță al companiei), continuând  își consolideze poziția de lider pe piață mobilității eco cu modelele electrice din gama IONIQ. 

Descoperă Hyudai TUCSON

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Hyundai, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0264.526.612

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol