Programul Land Rover Approved

Promisiunea Land Rover Approved

Fiecare autovehicul Land Rover a fost construit pentru a fi condus cu ușurință chiar și în cele mai dificile condiții. Prin Programul Approved ne asigurăm că toate autovehiculele noastre vor face față cu brio la orice fel de provocare. Fiecare autovehicul Land Rover Approved a fost recondiționat respectând cele mai înalte standarde, conform așteptarilor clienților noștri. Promisiunea Approved vă oferă garanția că orice autovehicul livrat este în cea mai bună stare tehnică și estetică, asigurăndu-vă siguranța că ați achiziționat produsul dorit.

Garanția Land Rover Approved

Garanția Land Rover Approved a fost special concepută pentru autohehiculele cu o vechime de maxim 7 ani și un rulaj ce nu depășește 150.000 de km la momentul achiziției și este valabilă doar în rețeaua de distribuitori autorizați Land Rover.

Garanția este valabilă pentru

  • 24 de luni în limita a 150.000 de km pentru autovehiculele Approved cu o vechime de maxim 3 ani și un rulaj ce nu depășește 100.000 de km la momentul achiziției;
  • 24 de luni plus 60.000 de km extindere pentru autovehiculele Approved cu o vechime cuprinsă între 3 – 5 ani și un rulaj ce nu depășește 100.000 km la momentul achiziției;
  • 24 de luni plus 60.000 de km extindere pentru autovehiculele Approved cu o vechime cuprinsă între 5 – 7 ani și un rulaj ce nu depașește 150.000 km la momentul achiziției.

 

În cadrul reparațiilor se utilizează doar piese de origine, lucrările fiind efectuate de tehnicieni de service special pregatiți in acest sens, serviciile fiind valabile doar in rețeaua de distribuitori autorizați Land Rover. 

Verificare autovehicule în 165 de puncte

În cazul autovehiculelor Land Rover Approved se aplică o verificare în 165 de puncte. În urma acestui proces aveți garanția că autovehiculul dvs. este în cea mai bună stare tehnică și estetică. Beneficiind de cele mai moderne tehnologii de diagnosticare, tehnicienii Land Rover de service aplică aceste verificări cu cea mai mare grijă. Verificarea în 165 de puncte include revopsirea elementelor deterioarate, remedierea defectelor constatate în interiorul autovehicului, dar și în compartimentul motor, o probă de drum și un control final de calitate derulat de unul din tehnicienii noștri de service special pregatiți în acest sens. Doar autovehiculele care trec prin această verificare în 165 de puncte pot fi considerate Land Rover Approved.

Tehnicienii noștri de service

Este nevoie de un anumit nivel de profesionalism, competențe și atenție la detalii, pe care doar tehnicienii noștri de service pot să le îndeplinească. Fiecare lucrare de service este realizată de tehnicienii noștri de service special pregătiți în acest sens, care utilizează cele mai moderne echipamente de diagnosticare și piese de origine. Lucrăm întotdeauna după cele mai înalte standarde, motiv pentru care doar distribuitorii autorizați Approved ar trebui să realizeze aceste lucrări.

Verificare rulaj și istoric autovehicule

Istoricul fiecărui autovehicul este verificat în baza înregistrarilor din sistemele proprii. Toate autovehiculele beneficiază de o verificare a rulajului, dar și a istoricului din perpsectiva proprietarilor anteriori, pentru a vă asigura că nu sunt sume restante de platit (leasing) sau că aceste autovehicule nu au fost furate sau radiate. Toate aceste acțiuni vă garantează că autovehiculul dvs. Land Rover Approved are un istoric complet si corect și se ridică la nivelul așteptărilor dvs.

Probă de drum

Fiecare autovehicul este suspus unei probe de drum, în timpul căreia tehnicienii noștri de service evaluează starea tehnică a acestora. De exemplu, în timpul unei probe de drum se monitorizează suspensia, posibilele vibrații la rulare, sistemul de frânare, funcționarea corectă a motorului și a transmisiei plus încă alte nouă verificări, astfel încât să se asigure o funcționare perfectă a fiecărui autovehiucul. În concluzie, autovehiculul dvs. Land Rover Approved trebuie să fie în aceeași condiție tehnică și estetică ca și unul nou.

Inspectate independent

Pentru a îndeplini permanent standardele înalte pe care le stabilim distribuitorilor noștri autorizați, derulăm periodic audit în acest sens.

 

Acesta acoperă toate cerințele Programului Approved din perspectiva tuturor așteptărilor clienților noștri, incluzând locațiile distribuitorilor autorizați, personalul angajat și autovehiculele comercializate.

Land Rover Approved

Programul Land Rover Approved a fost special creat pentru a ne asigura că toți clienții noștri primesc același nivel de calitate atât din punct de vedere al produselor, cât și al serviciilor oferite, exact ca în cazul achiziției unui autovehicul nou.

Contactează-ne

Showroom land Rover, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol