Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE

Disponibil în curând.

Până la

590 kW[1]

Putere

Până la

1430 Nm[1][2][3]

Cuplu

Începând de la

3,3 s

de la 0 la 100 km/h

Până la

290 km/h

(WLTP) viteză maximă

 

Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 214.0; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1] Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 în vigoare. [2] La cuplul de sistem specificat este vorba de o valoare virtuală calculată, care servește în scopuri comparative. [3] Sistem general, în funcție de combinația treptelor de viteză.
Valorile indicate sunt valorile de CO₂ WLTP determinate conform art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Consumul de curent [și autonomia] a[u] fost determinat[e] pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

Definește adevărata performanță

Noul model Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE setează standarde unice în domeniul limuzinelor de lux.

fullwidthimage_19739.media5.responsive_12col_16_9.1670324951099

Exteriorul. Puternic și impresionant.

Modelul Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE nu poate fi confundat cu alte modele Clasa S chiar și din punct de vedere vizual, deoarece steaua centrală de pe grila radiatorului, specifică AMG, nu este disponibilă pentru niciun alt model Clasa S. Modelul Mercedes-AMG Clasa S impresionează și cu detaliile caroseriei, care accentuează în mod inconfundabil apartenența la familia AMG, precum roți AMG din aliaj ușor, de mari dimensiuni sau instalația de gaze arse AMG Performance cu sunet fascinant.

Partea frontală specifică AMG

Roți forjate AMG

Capitonaje praguri laterale AMG

Țevi duble de eșapament AMG trapezoidale cu design specific

Sportivitatea nu poate fi mai grandioasă.

Interiorul asigură un entuziasm spontan, deoarece forța și exclusivismul apariției exterioare sunt la fel de prezente și la interior. Tehnologie ultramodernă, confort elegant și lux neobișnuit aparțin de mult timp sinonimelor bine-cunoscute ale modelului Clasa S. Totuși modelul Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE extinde aceste puncte și cu dimensiunea performanței dusă la extrem – și în habitaclu. Deschide ușa și privește în jur.

Putere și dinamism la un alt nivel.

Noul model Mercedes‑AMG S 63 E PERFORMANCE combină cu grupul său motopropulsor special o putere superioară cu dinamică de rulare maximă și pornește pe calea viitorului electrificat. Combinația motorului biturbo de 4.0-litri V8 și a motorului electric produce o putere a sistemului de 590 kW (802 CP)[1] și un cuplu maxim de sistem de 1430 Nm[1][2]. Comportamentul spontan de răspuns al acționării electrice pe puntea spate și creșterea rapidă a cuplului produc o experiență unică la rulare.

[1] Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 în vigoare. [2] La cuplul de sistem specificat este vorba de o valoare virtuală calculată, care servește în scopuri comparative.
Screenshot 2023-02-13 143248

Primul pas către noul tău model Mercedes-AMG Clasa S Limuzină.

Ai întrebări despre noul model Mercedes-AMG Clasa S Limuzină? Folosește pur și simplu formularul nostru de contact.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Mercedes Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: 0264.438.121

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol