Noul Range Rover

Lux și rafinament fără egal

Fidel tradiției și pregătit pentru viitor, Range Rover este disponibil cu motorizări hibride cu conectare la priză și hibride cu asistență medie. În 2024 se va alătură gamei de modele un Range Rover complet electric.

Design exterior remarcabil

Designul simplificat nu include detalii inutile și permite obținerea unei forme foarte moderne. Acesta este cel mai apreciat model Range Rover de până acum.

Design interior sofisticat

Cele mai fine materiale sunt utilizare pentru a crea cea mai rafinată atmosferă pentru toți pasagerii.

 

Rafinament total

Un interior modern și sofisticat, cu detalii rafinate și o abordare intuitivă a tehnologiilor încorporate.

Piele luxoasă

Alegeți tapițeria din pielea preferată, dintre modelele care oferă luxul și rafinamentul pe care le așteptați. Disponibilă în 5 culori.

Materiale sustenabile

Variantele luxoase de stofă premium KvadratTM și UltrafabricsTM reprezintă materiale moi, cu aspect modern.

Finisaje speciale

Configurați interiorul în funcție de stilul personal, cu o gamă diversificată de ornamente din lemn fin, materiale și finisaje.

Noul Range Rover SV

O interpretare rafinată a luxului și personalizării Range Rover.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Land Rover, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol