Noul EQB | Mobilitate electrică pentru toată familia

Mobilitate 100% electrică într-o nouă dimensiune.

Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 300 A. Timpul de încărcare poate să varieze în funcție de diferiți factori, cum ar fi temperatura mediului înconjurător și a bateriei, precum și utilizarea unor consumatori auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea.

 

EQB 300 4MATIC: consum de energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 – 18,1; emisii CO2  în g/km (în regim mixt): 0.[1]
EQB 350 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 – 18,1; emisii CO2  în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1] Consumul de curent a fost determinat pe baza Regulamentului 2017/1151/CE. Consumul de curent depinde de configurarea autovehiculului.

Până la

423

kilometri cu autonomie complet electrică (WLTP)

Până la

0

Emisii de CO2 în grame

Până la

32

minute timp de încărcare la stațiile de încărcare rapidă

* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 500 A.

Spațiul tău personal devine realitate

Noul model EQB combină elementele tipice de design ale seriei Mercedes-EQ cu o expresivitate remarcabilă și un caracter puternic. Cu până la șapte locuri, un spațiu de încărcare generos și sistem Multimedia MBUX, experimentezi modul de rulare în regim electric dintr-o perspectivă complet nouă.

Mercedes-EQ, EQB, 2021; Electric Art Line, Farbe roségold; EQB 350 4MATIC (Stromverbrauch kombiniert: 16,2 kWh/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 0 g/km)  // Mercedes-EQ, EQB, 2021; Electric Art Line, rose gold; EQB 350 (combined power consumption: 16.2 kWh/100 km, combined CO2 emissions: 0 g/km)

Încărcare simplă și confortabilă – fie acasă, fie pe drum.

Asistent inteligent la bord: sistemul Multimedia MBUX.

Un miracol al spațiului, cu până la șapte locuri și un spațiu de încărcare flexibil.

Robust. Caracter puternic. Electric.

Noul model EQB combină elementele tipice de design ale seriei Mercedes-EQ cu o expresivitate remarcabilă și un caracter puternic.

Transformă modelul EQB în autovehiculul tău EQB

Dotările de confort reglabile intuitiv, un concept de spațiu funcțional și sistemele inteligente de siguranță din modelul EQB asigură un nivel ridicat de satifacție la rularea în regim electric.

Confortabil și sigur la drum

Confortul este o prioritate în modelul EQB: datorită conceptului de spațiu funcțional și flexibil, cu până la șapte locuri sau volumul spațiului de încărcare de până la 1.710 litri, modelul EQB oferă spațiu pentru diverse nevoi de transport. Mai sigur pe drum: sistemele predictive și inteligente de asistență la rulare ale modelului EQB urmăresc situația din trafic și pot avertiza conducătorul auto cu privire la pericole în funcție de situație. Astfel pasagerii și ceilalți participanți la trafic sunt protejați în mod eficace. Pentru ca tu să ajungi relaxat și în siguranță la destinație.

Contactează-ne

Showroom Mercedes Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: 0264.438.121

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol