Range Rover Evoque

Un echilibru perfect între lux și tehnologie

Încrezător și special, Range Rover Evoque se remarcă prin linii rafinate, care îi conferă o personalitate aparte.

Design exterior

Volumul și proporțiile remarcabile sunt amplificate de silueta pronunțată și de roțile puternice care creează o atitudine puternică și dinamică.

Standarde de rafinament

Originalul Range Rover compact de lux stabilește noi standarde de rafinament, capacitate și durabilitate.

Modern și luxos

Design exterior modernist alternat cu un interior luxos, bogat în tehnologie, cu materiale noi realizate din eucalipt, lână și materiale plastice reciclate.

Design interior

Suprafețele aerisite și gama de materiale premium atent prelucrate ajută la crearea unui mediu ambiental perfect.

Surse sustenabile

Dorința Land Rover pentru sustenabilitate se reflectă și mai mult în mișcarea sa către o gamă mai largă de materiale interioare din surse responsabile, care păstrează senzația de lux caracteristică Range Rover Evoque. Dispunând de textile inovatoare și finisaje ornamentale, există posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele două noi tipuri de scaune.

Lux responsabil

Interiorul este conceput drept un spațiu calm și senin, care asigură confortul șoferului și a tuturor pasagerilor.

Disponibil și cu sistem hibrid de conectare la priză

Range Rover Evoque hibrid, cu conectare la priză, îmbină motorul pe benzină cu 3 cilindri, de 1,5 litri și motorul electric, pentru a oferi o putere maximă de 309 CP. Modul hibrid se poate utiliza cu motoarele funcționând în paralel sau în modul EV.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Land Rover, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol