Maybach cluj

Modelul Mercedes-Maybach Clasa S

Începând de la

10.4 - 14.3 l/100 km

Consum de combustibil în regim mixt[1]

Începând de la

4.5 s

De la 0 la 100 km/h

Până la

450 kW[1]

Putere

Până la

250 km/h

Viteza maximă

[1] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare prevăzute. Este vorba de „valorile NEDC-CO₂“ în sensul art. 2 nr. 1 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori.

mercedes-maybach-cluj

Haute Voiture

O creație distinsă, realizată din materiale de cea mai bună calitate, lucrat manual.

Exteriorul

Suprafețe cu personalitate și elemente cromate dominante ce definesc designul.

Interiorul

Designul inovator întâlnește perfecțiunea artizanală – luxos, reprezentativ și extrem de emoționant.

Echipări

Caracteristicile inovatoare de confort și materialele elegante transformă autovehiculul într-un refugiu în care starea ta de bine este prioritatea.

Exteriorul modelului Mercedes-Maybach Clasa S

Designul este caracterizat de suveranitate și unicitate; este subliniat de grila masivă, cromată, a radiatorului cu inscripția „Maybach” și bara ornamentală a capotei motorului în partea frontală puternică. De jur împrejurul autovehiculului sunt puse în evidență multe alte detalii cromate, strălucitoare, completate perfect, după dorință, de legendara vopsire în două culori.

Capotă motor cu bară ornamentală cromată ca semnătură

KEYLESS-GO cu mânere de ușă încorporate

Pachetul de roți Mercedes-Maybach

Interiorul modelului Mercedes-Maybach Clasa S.

Reglează scaunul Executive într-o poziție adecvată. Lasă-te inspirat de consola centrală electrică și asistentul pentru interior MBUX și controlează funcțiile Confort și Entertainment. Bucură-te de diversitatea sistemului Entertainment de înaltă fidelitate spate MBUX sau lucrează relaxat la tableta spate MBUX.

Compartiment spate First-Class

Pachet șofer

Cupe de șampanie argintate

Compartiment de refrigerare

Mese rabatabile în compartimentul spate

Dispozitiv de aducere a centurii din compartimentul spate

Elemente esențiale ale echipării modelului Mercedes-Maybach Clasa S

Află mai multe despre echipări suplimentare, disponibile pentru modelul Mercedes-Maybach Clasa S, printre altele, din categoriile Multimedia, sisteme de asistență, precum și confort și siguranță.

Multimedia

Tuner TV, servicii remote premium, scaner amprentă digitală, pachet individualizat

Confort

Program de rulare Maybach, uși spate confort, compensare activă a zgomotelor de rulare, pachet parasolar, iluminat adaptiv pentru compartimentul din spate, parfum exclusiv Mercedes-Maybach nr.12 MOOD

Siguranță

Airbag spate, airbag centură, protecție autovehicul GUARD 360°, DIGITAL LIGHT cu funcție de proiecție, asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC

Confort la rulare

Display 3D al șoferului, Head-up display realitate augmentată MBUX, pachet de asistență la rulare cu DRIVE PILOT, pachet de parcare cu funcții de parcare la distanță, direcție punte spate cu 10° adaptare a unghiului direcției

Individualitate în forma sa cea mai frumoasă

Design, confort, siguranță și plăcerea de a conduce – modelul Mercedes-Maybach Clasa S impresionează fără efort la toate categoriile. Iar acest lucru mai poate fi îmbunătățit numai dacă și tu dai tot ce ai mai bun, respectiv bunul tău gust. Cu propria ta echipare compusă din lacuri speciale MANUFAKTUR, elemente ornamentale variate și opțiuni suplimentare elegante, conferi autovehiculului tău un plus de individualitate.

 

Elementul decorativ oferă habitaclului o carismă personală. Se îmbină armonios și creează contraste captivante. Astfel, acesta amplifică și subliniază designul interiorului. În același timp, elementul decorativ este o caracteristică de calitate, oricând recognoscibilă, a unui produs premium realizat cu atenție.

Vopsire MANUFAKTUR

Tapițerii MANUFAKTUR

Elemente decorative MANUFAKTUR

O nouă poziție de top a luxului sofisticat: Mercedes-MaybachHaute Voiture

O creație distinctivă, realizată din materiale elegante, confecționată în lucru manual foarte fin: inspirată de Haute Couture, Mercedes-Maybach își extinde portofoliul de modele cu o ediție specială, exclusivă și limitată.

 

 

Ediția specială Mercedes-Maybach Haute Voiture combină estetica și eleganța, specifice mărcii, cu combinații de culori și materiale neobișnuite, inspirate din lumea modei: albastrul marin puternic contrastează cu un trandafir fin, catifelat și cu albul cristal elegant. Pielea Nappa rafinată se combină cu țesătura bouclé, de înaltă calitate, și cu elemente decorative, deosebit de elegante.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: 0364.102.510

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol