Raport carVertical

RMB Inter Auto în parteneriat strategic cu platforma carVertical, primul registru global de istoric auto

Dacă există un sfat de acordat clientului despre mașinile rulate, acesta este să nu se grăbească și să apeleze la surse sigure, care au istoric și notorietate pe piață. Surse la care poate apela și mai departe în caz de eventuale probleme. Toate autovehiculele aflate în parcul RMB Inter Auto Rulate sunt verificate tehnic, iar istoricul de exploatare este verificat prin intermediul carVertical și a altor baze de date disponibile. Astfel, cumpărătorul evită situația unor mașini implicate în accidente anterioare și cosmetizate, a unor autovehicule rulate excesiv și prezentate cu kilometraj redus. Apelați la furnizori de încredere, cu experiență și notorietate în domeniu.

 

RMB Inter Auto, prin divizia dedicată vânzării de autovehicule rulate, și-a unit forțele cu platforma de verificare a istoricului auto carVertical, având ca obiectiv principal combaterea înșelăciunilor și fraudele auto. 

 

Ca urmare a acestui parteneriat, toate autovehiculele rulate vândute de RMB Inter Auto beneficiază de un raport de istoric carVertical, care ne ajută să oferim clienților noștri mașini fără modificări ale contorului de parcurs și daune ascunse sau istoric de accidente grave. 

Potrivit companiei de date IT carVertical, 19,8%  dintre mașinile second hand din România pot avea fraudă de kilometraj, iar 43,9% dintre vehiculele second hand au suferit un accident. Rapoartele privind istoricul vehiculelor ajută la selectarea mașinilor mai bune pentru revânzare, precum și la construirea încrederii clienților. 

 

Această acțiune se înscrie în linia strategică urmată de RMB Inter Auto, constând în oferirea unor servicii transparente, de încredere, într-o piață a autovehiculelor second-hand, în care există numeroase suspiciuni vizavi de corectitudinea unor jucători. Încrederea RMB Inter Auto în serviciile și evaluările sale este demonstrată și printr-un pachet de servicii unicat pe care compania le pune la dispoziția cumpărătorilor de mașini rulate: garanție de 12 luni, în limita a 15.000 km., 7 zile retur, posibilitate test-drive, dar și variante de schimb auto prin buy-back sau trade-in.

Verifică siguranța mașinii

Asigură siguranța ta și a familiei tale, cunoscând toate datele reale despre trecutul mașinii. Accidentele de mașină, airbagurile umflate și problemele de suspensie nedivulgate pot avea consecințe dezastruoase asupra sănătății.

Evită escrocheriile costisitoare

Reducerea kilometrilor parcurși, ascunderea accidentelor anterioare și a altor date legate de istoricul vehiculelor pot costa mii de lei în reparații. Anticipează ofertele slabe de mașini, verificând istoricul real al acestora în rapoartele carVertical.

Atenție! Transmisia datelor pe internet este nesigură prin natura ei, astfel că RMB Inter Auto SRL nu poate garanta o transmisie sigură de date prin intermediul internetului. RMB Inter Auto nu garantează și nu asigură acuratețea, actualitatea sau caracterul complet al informațiilor cuprinse în raport în cea mai mare măsură admisă de legislația în vigoare.

Distribuie acest articol